Hobin Rood on yleisnimitys poliitikoille, jotka poliittisella toiminnallaan ryöstävät köyhiltä ja antavat rikkaille.  Kukaan ei nyt eduskuntavaalien alla tietenkään myönnä sitä, mutta tehtyjen ja tekemättömien päätösten perusteella Hobin Roodit voidaan kyllä löytää.

 

Hobin Rood nimitys syntyi, kun molemmat päähallituspuolueet Kokoomus ja Keskusta totesivat ajavansa tulevalla vaalikaudella arvonlisäveroon 2 % korotusta.  Tämä on selvästikin reittinä sille, että köyhien pienistä tuloistaan saamien hyödykkeiden määrä pienenee, kun kaikki hinnat nousisivat, mikäli…

 

Niin, mikäli Hobin Roodit saavat jatkaa mellestämistään eduskunnassa. 

 

Nyt kolmen viikon aikana Hobin Roodit puhuvat kyllä kaikenlaista kaunista, mutta ÄLÄ USKO!   Äänestämättä jättäminenkin on tässä tilanteessa tuen antaminen Hobin Roodeille, koska rikkaat  ja yhteiskunnassa vallassa olevat kyllä muistavat äänestää omia ehdokkaitaan -  siis Hobin Roodeja.

 

Hobin Rood ryöstää köyhiltä ja antaa rikkailta.  Nyt huhtikuussa 2011 juuri sinä voit olla mukana katkaisemassa  katkaista Hobin Roodien voittokulkua.  Kunhan vain muistat äänestää ja antaa äänesi jollekin muulle kuin nykyisten hallituspuolueiden ehdokkaille.

 

Pysäytetään Hobin Rood yhdessä.

 

http://www.thefatmanwalking.com/page/66308/index.v3page;jsessionid=ggb0gggpa51kn

 http://www.artoftravel.com/14backpacks.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Backpacking_(travel)

http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/2943670

http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/3103071

 http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/3106988

http://www.keepandshare.com/doc/3305109/virsi21-67k?da=y

 

http://joi.nu/h1

 

http://pastebin.com/baXGcbVh